Service West Wonen B.V. is gespecialiseerd in het inspecteren, onderhouden, renoveren en beheren van vastgoed. Door een breed scala aan dienstverleningen, de bouwkundige oorsprong van het bedrijf en de jarenlange ervaring in deze sector worden bovengenoemde werkzaamheden dagelijks naar grote tevredenheid uitgevoerd.

De redenen om te kiezen voor Service West Wonen B.V. zijn: Goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Alles onder een dak en in eigen beheer. Transparant en flexibel. Service West Wonen B.V. is een informeel kantoor met korte lijnen. Wij geloven dat contact tussen opdrachtgever en klant laagdrempelig moet zijn. Om die reden staat onze technisch manager, dhr. M. Kaffa, altijd persoonlijk voor u klaar voor al uw vragen.

Service West Wonen is verder onder andere  gecertificeerd in het kader van de BRL 9500-00/01/02/03 en bevoegd om zowel energie indexen te berekenen, energie labels rechtstreeks af te melden bij het RVO evenals maatwerkadviezen op te stellen in het kader van subsidieaanvragen of duurzaamheidsrenovaties. Wij zijn daardoor uniek in onze dienstverlening, daar theorie en praktijk samen worden gevoegd. Klanten worden na een adviestraject ook geholpen in eventuele uitvoer van verbetermaatregelen. Doordat Service West Wonen de kennis en kunde in huis heeft hoeven wij maar zelden klanten door te verwijzen. In de gevallen dat dat wel nodig is, hebben wij reeds zeer goede relaties opgebouwd met onderaannemers.