Service West Wonen B.V. is een jong en dynamisch bedrijf met een passie voor al wat met vastgoed te maken heeft. Het bedrijf is ontstaan door de vraag naar beheer met een knipoog naar de techniek.
Het beheren van vastgoed wordt veelal onderverdeeld in de hoofdgroepen: administratie, financieel en techniek. Het technische beheer is een onderdeel waar menig VvE beheerder externe partijen voor inschakelen doordat deze kennis ontbreekt. In ons optiek is dit juist de essentiële kennis om een bouwwerk te kunnen beheren. Service West Wonen B.V. werkt vanuit de techniek al de hoofdgroepen door omdat het bouwwerk hetgeen is waar het om draait !

Service West Wonen B.V. is een informeel kantoor met korte lijnen en bent u verzekerd van een persoonlijk technisch manager, die altijd voor u klaar staat zowel voor technische- als verenigingszaken.

Wij bieden een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en staan op één lijn met onze klanten zodat wij weten wat u belangrijk vindt. Mede door de selectie van juiste software voor het beheren van uw vereniging, zal er efficiënt gewerkt worden. Deze efficiency onthouden wij niet aan onze klanten en zal iedere euro goed en transparant worden besteedt.

Middels een inlogportal kunt u op elk willekeurig moment de gehele status van uw VvE bekijken. Service West Wonen BV staat garant voor een 100% transparante bedrijfsvoering. Het is immers uw geld!

Service West Wonen BV werkt op basis van een all-in bijdrage. Dit betekent dat wij al onze werkzaamheden aanbieden voor een vast bedrag. Zo zijn wij bijvoorbeeld 7 dagen per week 24 uur per dag voor u bereikbaar en beschikken wij over een eigen spoeddienst in geval van calamiteiten. Voor een vast bedrag van: € 12,95 per appartement per maand bent u al verzekerd van het volledige beheer van uw vereniging.

Indien u interesse heeft in onze diensten of nadere informatie wenst te ontvangen, kunt u ons vrijblijvend benaderen middels bijgevoegde antwoordkaart of onderstaande telefoonnummers:

070-3640030
06-42626837


Zie VVE Beheer vervolg...